Wat krijg je?

Wij laten jou alle mogelijke oplossingen zien voor het gat in de gevel. Daarna maak jij de keuze die het beste bij jou past. Met onze kennis kiezen we de beste oplossing voor jou.

Wat doe jij?

Jij levert het bestek, de tekeningen en de plattegronden zonder zelf uit te zoeken wat de exacte afmetingen, aanzichten en aantallen zijn. Als jij het werk krijgt, krijgen wij het ook.

Wat doen wij?

Wij besparen jou zoveel mogelijk werk en nemen het risico van je over. Daarbij kijken we of de materialen en prijs in verhouding staan tot de vraag en zijn daarin totaal transparant.

Resultaat!

Zonder risico, en nagenoeg zonder uw inspanning ben je verzekerd van de beste oplossing waar je zelf in hebt meegedacht. Resultaat? Een beeldbepalend en hoogwaardig kozijn.

Wij zijn gelijkwaardig volwaardig

Alle producten die wij leveren zijn gegrond op dezelfde basisprincipes. Wij staan voor gelijkwaardige samenwerking, voor transparantie en vertrouwen en kijken vooruit in iedere keuze die we maken:

VOLWAARDIG

Omdat alleen gelijkwaardig samenwerken leidt tot volwaardig resultaat.

Waarom is een gelijkwaardige samenwerking in de praktijk vaak ongelijkwaardig, terwijl gelijkwaardigheid leidt tot winst voor iedereen?

VERTROUWELIJK

Omdat iedereen vooruit gaat, als niemand iets achterhoudt.

Waarom werken we nog steeds met aanbestedingen, als blijkt dat niet de beste maar de sluwste inschrijver de opdracht krijgt?

VOORUITSTREVEND

Omdat je het doel het beste kunt bereiken door er niet teveel op te focussen.

Waarom zetten we in op 80% doen en 20% denken, als blijkt dat je met 80% denken maar 20% van het werk hoeft te doen?

“Weinig inspanning en nog minder risico maar nog meer verzekerd van de beste oplossing.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dan staat de deur wagenwijd voor jou open.