Wat krijg je?

Dit is de snelste manier om zelf aan de slag te gaan met jouw kozijn. Met jouw inzet komen we snel tot een voordelig en hoogwaardig kozijn.

Wat doe jij?

Jij neemt de tijd om te bepalen wat voor kozijn je wilt. Daarvoor lever je de aanzichten, afmetingen en aantallen aan, om uiteindelijk zelf te kiezen uit de verschillende aanbiedingen.

Wat doen wij?

Wij laten je voor de laagste prijs die we je kunnen geven ons hoogwaardige proces doorlopen. Met inbegrip van onze hoogwaardige partners en materialen.

Resultaat!

In een heel kort tijdsbestek doorlopen we het proces van offerte naar uitvoering, voor een kozijn met standaard details maar van een zeer hoge kwaliteit.

Wij zijn gelijkwaardig volwaardig

Alle producten die wij leveren zijn gegrond op dezelfde basisprincipes. Wij staan voor gelijkwaardige samenwerking, voor transparantie en vertrouwen en kijken vooruit in iedere keuze die we maken:

VOLWAARDIG

Omdat alleen gelijkwaardig samenwerken leidt tot volwaardig resultaat.

Waarom is een gelijkwaardige samenwerking in de praktijk vaak ongelijkwaardig, terwijl gelijkwaardigheid leidt tot winst voor iedereen?

VERTROUWELIJK

Omdat iedereen vooruit gaat, als niemand iets achterhoudt.

Waarom werken we nog steeds met aanbestedingen, als blijkt dat niet de beste maar de sluwste inschrijver de opdracht krijgt?

VOORUITSTREVEND

Omdat je het doel het beste kunt bereiken door er niet teveel op te focussen.

Waarom zetten we in op 80% doen en 20% denken, als blijkt dat je met 80% denken maar 20% van het werk hoeft te doen?

“Al dat beetje extra inzet wat jij geeft, geeft jou meer toegang tot onze hoogwaardige kwaliteit.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dan staat de deur wagenwijd voor jou open.