DE KOZIJNOPLOSSING VOOR UW PROJECT

Zoekt u een gunstig geprijsd, houten kozijn dat snel leverbaar is? Op basis van standaard specificaties in detail en afwerking?

Dan bieden wij u met het Holtborg kozijn een maatvaste oplossing! In het productieproces van Harryvan Kozijnen zijn de meest voorkomende specificaties voor houten kozijnen gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Hierdoor is het Holtborg kozijn efficiënt te produceren en zeer snel leverbaar. In veel gevallen hebben we producten op voorraad, een ideale oplossing voor aannemers die direct een kwaliteitskozijn nodig hebben voor hun renovatie of verbouw.

Het Holtborg kozijn heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Maar dat betekent niet dat het een ‘goedkoop kozijntje’ is. Harryvan Kozijnen staat namelijk voor een gegarandeerde maatvastheid en productkwaliteit conform het KOMO-keurmerk en het Bouwbesluit. Wij maken alle kozijnen van hout met een duurzame en verantwoorde herkomst. Met het Holtborg kozijn heeft u die zekerheid!

DE STANDAARD
VOOR ELK PROJECT

N

MAATVAST

Kunnen wij de technische specificaties van uw order zoals bouwtekeningen, kozijnenstaat en detailtekeningen één op één overnemen? Dan is dit de optimale oplossing voor uw project.
N

EFFICIËNT

Onze afdeling werkvoorbereiding vertaalt de specificaties van uw order, binnen ons geavanceerde productiesysteem. Zijn we het eens over de prijs en de details? Dan nemen we uw order direct in productie.
N

SNEL

Hoe completer u de orderspecificaties aanlevert, hoe sneller wij uw kozijnen in productie nemen en compleet afleveren op uw bouwproject. Dat is wat wij ‘garantielevering’ noemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP