TOONAANGEVEND SINDS 1930

“Wat we in feite doen is het probleem van het gat in de gevel oplossen voor onze opdrachtgevers. In hoe wij dat doen, daarin schuilt ons onderscheidend vermogen.”

Marcel Romijn

Algemeen directeur, Harryvan Kozijnen

PASSIE VOOR KWALITEIT

Harryvan Kozijnen uit het Groningse Slochteren ontwikkelt en produceert houten kozijnen. Dat doen we sinds 1930. Harryvan Kozijnen levert maatwerk, of het nu om seriematige of unieke oplossingen gaat, elke opdracht voeren wij met dezelfde toewijding en hetzelfde vakmanschap uit. Iedereen kan bij ons terecht!

Investeren & stimuleren

Wij investeren continu in de toekomst van ons bedrijf door binnen ons volautomatische productieproces te blijven verbeteren. Ook richten wij ons op innovaties en oplossingen om houten kozijnen duurzaam en onderhoudsarm te maken. Wij zoeken in de keten van grondstof naar eindproduct naar samenwerking en partnership om dit aspect op verantwoorde en rendabele wijze te ontplooien. Onze mensen stimuleren wij om door te groeien in hun vak, om zichzelf op die manier te blijven ontwikkelen. Dit doen we om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen en een goede aansluiting te houden op de ontwikkelingen in de markt.

 

Beeldbepalende kozijnen uit Slochteren!

Noordz.nl in gesprek met Marcel Romijn

ONZE BELOFTEN

Zekerheid

Afspraak is afspraak. Bij Harryvan Kozijnen weten we als geen ander hoe kritiek levertijden zijn binnen de overall-planning van een bouwproject en welke risico’s dit met zich meebrengt voor het projectresultaat. Daarom bent u er zeker van dat bij ons de overeengekomen leveringsvoorwaarden altijd gerespecteerd worden.

Hoge standaard

Wij zorgen voor een houten kozijn dat perfect past. Of u nu een seriematige oplossing van Holtborg, een Schierholt kozijn bestelt of een unieke pui van Wijdeblick; de kwaliteit, afwerking en maatvoering zijn in alle gevallen van de hoogste standaard.

Kwaliteit

Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Daarom investeren we in technologie, efficiëntie en innovatie binnen ons productieproces. We gebruiken de mogelijkheden die automatisering en digitalisering bieden. Op deze wijze realiseert het team van Harryvan Kozijnen een eindproduct dat de standaard ver overstijgt.

DE PRODUCTIE
KLOPPEND HART VAN ONS BEDRIJF

Wij zijn een team van bedenkers en makers. Elk Harryvan Kozijn dat door onze handen gaat, wordt met even veel aandacht, vakmanschap en zorg voor kwaliteit behandeld. Dat noemen we liefde voor het vak.

Als team staan we samen klaar voor onze opdrachtgevers. Met de ambitie om de allerbeste en allerduurzaamste houten kozijnen voor uw project te maken. Elke dag opnieuw!

WIJ GAAN NIET VOOR MINDER

Wij geloven in de kracht van kwaliteit. Voor ons is het dan ook een vanzelfsprekendheid dat we voldoen aan de normen die de markt van ons vraagt. Wij werken samen met ketenpartners die eenzelfde kwaliteit nastreven.

NEEM CONTACT MET ONS OP