Specialist in kozijnen

Al vier generaties maken wij met liefde en passie houten kozijnen. We maken en ontwerpen elk kozijn alsof het voor ons zelf is. Transparantie, duurzaamheid, kwaliteit en respect voor elkaar en onze omgeving is wat voor ons belangrijk is.

Omdat gelukkige mensen, mensen gelukkig maken

Ieder mens heeft het recht om uit te blinken in waar hij goed in is. Daarom stimuleren wij de persoonlijke ontwikkeling en ambities van ieder personeelslid. En als iedereen de vrijheid en verantwoordelijkheid voelt zijn beste beentje voor te zetten, ontstaat er vanzelf de grootste meerwaarde.

Hoogwaardige kwaliteit door samenwerking.

Wanneer je elkaar echt kent, dan weet je ook precies wat je aan elkaar hebt. Volwaardig partnerschap maakt ruimte om sneller te schakelen en elkaar te laten groeien. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor innovatie en kwaliteit.

Waar wij ons bed uitkomen om een oplossing te bieden voor het gat in jouw gevel, hopen we te gaan slapen met het gevoel dat we samen de traditionele bouwwereld in beweging hebben gebracht. Cruyff zei niet voor niets: ‘Zonder doel ook niet kunt scoren.’ En daarom scoren we hogen ogen met onze doelen:

In 2020 komt 100% van onze inkoop uit volwaardige vertrouwelijke en vooruitstrevende relaties.

In 2022 komt 80% van onze omzet uit volwaardige, vertrouwelijke en vooruitstrevende relaties.

In 2024 produceren wij 1 luxe woning per dag met kozijnen van onbehandeld hout.

Onze kernwaarden:

Open en eerlijk
Kwaliteit en passie
Duurzaamheid
Respect voor elkaar en onze omgeving

Ook samenwerken met ons?