Wij zijn Harryvan Kozijnen

Wij zijn er voor onszelf. Wij zijn er voor onze partners. En wij zijn er voor jou. Want bij een gelijkwaardige samenwerking, zie je de waarde gelijk.

Wij zijn er voor onszelf

Omdat gelukkige mensen mensen gelukkig maken.

Ieder mens heeft het recht om uit te blinken in waar hij goed in is. Daarom stimuleren wij de persoonlijke ontwikkeling en ambities van ieder personeelslid. En als iedereen de vrijheid en verantwoordelijkheid voelt zijn beste beentje voor te zetten, ontstaat er vanzelf de grootste meerwaarde voor het grotere geheel.

Wij zijn er voor onze partners

Omdat hoogwaardige kwaliteit resulteert uit samenwerking.

Wanneer je elkaar echt kent, dan weet je ook precies wat je aan elkaar hebt. Volwaardig partnerschap maakt ruimte om sneller te schakelen. Er ontstaat meer ruimte voor tijd en kwaliteit. Door in te zetten op gelijkwaardige deelname maken we samen de meest hoogwaardige producten.

Wij zijn er voor jou

Omdat we er niet voor iedereen willen zijn.

Kiezen betekent verliezen. Maar niet kiezen betekent focus verliezen. Wij kiezen voor klanten die met ons geloven in een aanbestedingsloze wereld. Wij kiezen voor klanten die geloven in een volwaardig, vertrouwelijk en vooruitstrevende samenwerking. Want waar we gelijkenissen treffen in onze waarden, zie je de waarde gelijk.

Een aanbestedingsloze wereld

De bouwwereld mag transformeren van aanbesteden naar innovatief samenwerken. Omdat we geloven dat creativiteit, gelijkwaardigheid en lange termijn resultaat niet langer samengaan met ouderwets aanbesteden. Innovatief samenwerken bereiken we door uit te gaan van de volgende waarden:

Volwaardig

Omdat alleen gelijkwaardig samenwerken leidt tot volwaardig resultaat.

Waarom is een gelijkwaardige samenwerking in de praktijk vaak ongelijkwaardig, terwijl gelijkwaardigheid leidt tot winst voor iedereen?

Wij zetten in op wederzijdse betrokkenheid, voordeel en afspraken waar niet alleen iedereen achter staat, maar die ook voor iedereen na te komen zijn.

Want alleen als je echt op hetzelfde niveau instapt creëer je een partnerschap dat staat voor een duurzaam resultaat.

Als iedereen gelijkwaardig kan deelnemen, dan ontstaat er een volwaardig resultaat.

Vertrouwelijk

Omdat iedereen vooruit gaat, als niemand iets achterhoudt.

Waarom werken we nog steeds met aanbestedingen, als blijkt dat niet de beste maar de sluwste inschrijver de opdracht krijgt?

Als iedereen transparant is, ontstaat er vertrouwen en daarmee verbinding. Hierdoor worden samenwerkingen niet alleen prettiger, maar leren we elkaar ook beter kennen.

En soms betekent vertrouwen dat je je als opdrachtgever moet overgeven aan een open einde.

Transparantie betekent dat jij als klant precies krijgt wat je koopt. En op die manier krijgt iedereen wat hem toekomt.

Vooruitstrevend

Omdat je het doel het beste kunt bereiken door er niet teveel op te focussen.

Waarom zetten we in op 80% doen en 20% denken, als blijkt dat je met 80% denken maar 20% van het werk hoeft te doen?

Wij zetten niet in op het verkopen van het kozijn, maar lossen het probleem van het gat in de gevel op. Omdat we weten de tijd aan de voorkant de kwaliteit aan de achterkant bepaalt.

Op die manier kunnen we voorspellen wat er gaat komen, en voorkomen we verrassingen achteraf.

Resultaat? Een passend kozijn, een passend budget en een passende samenwerking.

Onze missie
Bouwen aan een nieuwe bouwwereld

Waar wij ons bed uitkomen om een oplossing te bieden voor het gat in jouw gevel, hopen we te gaan slapen met het gevoel dat we samen de traditionele bouwwereld in beweging hebben gebracht. Cruyff zei niet voor niets: ‘Zonder doel ook niet kunt scoren.’ En daarom scoren we hogen ogen met onze doelen:

In 2020 komt 100% van onze inkoop uit volwaardige vertrouwelijke en vooruitstrevende relaties.

In 2022 komt 80% van onze omzet uit volwaardige, vertrouwelijke en vooruitstrevende relaties.

In 2024 produceren wij 1 luxe woning per dag met kozijnen van onbehandeld hout.

Waar gelijkwaardigheid is, zie je waarde gelijk

Waarom werken we telkens met nieuwe partijen, als blijkt dit ten koste gaat van kwaliteit en winst? In de traditionele bouwwereld zien we veel partijen die al beginnen met uitrekenen voordat ze weten of de opdracht letterlijk of figuurlijk hout snijdt. Op basis van die berekeningen beloven ze jou de goedkoopste opdracht, die negen op de tien keer later duurder uit blijkt te komen.

Wanneer je meer kwaliteit zoekt voor een lagere prijs, eindig je vaak met een hogere prijs en minder kwaliteit. Zo weet je nooit of je de juiste prijs hebt betaald, en blijf je zoeken naar de goedkoopste partij. Wij geloven dat hoogwaardige kwaliteit en een eerlijke prijs prima samen kunnen gaan als we niet meer kiezen voor aanbestedingen.

Liever kiezen wij voor gelijkwaardig partnerschap, zodat iedereen vanuit zijn expertise kan bijdragen aan hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn Harryvan Kozijnen en ontmoeten je graag vanuit gelijkwaardigheid.

Want waar gelijkwaardigheid de norm is, zie je de waarde gelijk.

– Marcel Romijn

De voordelen op een rij

90 jaar kwaliteit en vakmanschap
Transparant in prijsopbouw
Gelijkwaardig partnerschap
Geen verrassingen achteraf

Benieuwd naar de mogelijkheden?