PASSEND VOOR JE PROJECT

Zoek je een houten kozijnoplossing waarbij je ook in de voorbereiding wordt geholpen? Weet je welk resultaat je wilt bereiken, maar staat het project onder druk en wil je zekerheid?

Dan biedt ons Schierholt kozijn uitkomst. Onze afdeling werkvoorbereiding staat u bij met raad en daad. Zeker wanneer u op zoek bent naar optimalisaties in uw aanbieding, een afgewogen keuze in materiaal en een heldere vertaling naar levensduur, onderhoudsaspecten of total cost of ownership, dan is het Schierholt Kozijn het passende kozijn!

Eenvoudige inkoop

Op het moment dat je een Schierholt kozijn inkoopt, houden we je op de hoogte over het verloop van het productieproces en de levering. Zo werken we met digitaal tekenwerk om uw specificaties te waarborgen. Je hebt met een Schierholt kozijn van order tot aflevering op de bouwplaats duidelijkheid.

Extra aandacht

Het Schierholt kozijn biedt invulling aan aspecten zoals aantoonbare duurzaamheid en levensduur, leveringszekerheid en het borgen van uw planning. De hoge standaard die we hanteren voor al onze producten, zorgt ervoor dat wij het best mogelijke kozijn voor uw opdracht maken. Een schier product waar we trots op zijn!
w

Meedenken

Onze afdeling werkvoorbereiding staat je bij met raad en daad. Zeker wanneer je op zoek bent naar optimalisaties in de aanbieding, een afgewogen keuze in materiaal en een heldere vertaling naar levensduur, onderhoudsaspecten of total cost of ownership, dan is het Schierholt Kozijn het passende kozijn!

NEEM CONTACT MET ONS OP