Wat krijg je?

Wij geven op basis van jouw wensen en budget de volledige invulling aan de kozijnen van jouw bouwproject zodat jij zonder enige beperkingen jouw droom kozijn krijgt.

Wat doe jij?

Jij geeft jouw commitment en betrekt ons vanaf de tekentafel bij jouw project. Wij trekken tot en met de uitvoering van het traject samen op, want wij zijn pas tevreden als jij het bent.

Wat doen wij?

Met onze 100 jaar aan kennis maken wij het onmogelijke mogelijk. Van unieke monsters tot aan de meest bijzondere kozijnen. Samen maken we kozijnen die buiten alle bestaande kaders gaan.

Resultaat!

Als je iets wilt hebben wat je nog nooit hebt gehad, zul je iets moeten doen wat je nog nooit hebt gedaan. Wij vertalen jouw bijzondere wensen en vraagstukken naar haalbare en unieke oplossingen.

Wij zijn gelijkwaardig volwaardig

Alle producten die wij leveren zijn gegrond op dezelfde basisprincipes. Wij staan voor gelijkwaardige samenwerking, voor transparantie en vertrouwen en kijken vooruit in iedere keuze die we maken:

VOLWAARDIG

Omdat alleen gelijkwaardig samenwerken leidt tot volwaardig resultaat.

Waarom is een gelijkwaardige samenwerking in de praktijk vaak ongelijkwaardig, terwijl gelijkwaardigheid leidt tot winst voor iedereen?

VERTROUWELIJK

Omdat iedereen vooruit gaat, als niemand iets achterhoudt.

Waarom werken we nog steeds met aanbestedingen, als blijkt dat niet de beste maar de sluwste inschrijver de opdracht krijgt?

VOORUITSTREVEND

Omdat je het doel het beste kunt bereiken door er niet teveel op te focussen.

Waarom zetten we in op 80% doen en 20% denken, als blijkt dat je met 80% denken maar 20% van het werk hoeft te doen?

“Wij zijn er voor jou, omdat we er niet voor iedereen zijn.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dan staat de deur wagenwijd voor jou open.