LUST VOOR HET OOG

Optimale kwaliteit. Ruimtelijke en architectonische vrijheid. Hoogwaardige oplossingen.  Perfectie in detail met een gegarandeerde duurzaamheid en levensduur. Dat is wat Harryvan Kozijnen biedt met het Wijdeblick kozijn. Het kozijn buiten de kaders!

Essentie

Met het Wijdeblick kozijn geven we optimale invulling aan onze missie; het creëren van toegevoegde waarde in de wijze waarop het karakter van een gebouw tot uiting komt en de ruimtelijke beleving in het gebouw tot stand komt. De balans tussen binnen en buiten. Daglicht is essentieel voor de beleving in het gebouw. Dat bereiken we door ambacht met technologie te combineren, maar vooral door buiten de kaders te denken.

Mogelijkheden

Wanneer het architectonisch ontwerp de gangbare paden overstijgt, biedt Harryvan Kozijnen met het Wijdeblick kozijn mogelijkheden om de ruimtelijke kwaliteit in exterieur en interieur naar een hoger plan te tillen. Vanuit solide co-makership staat Harryvan Kozijnen hierbij de architect, designer of opdrachtgever bij om ideeën om te zetten in een kozijnoplossing die het ontwerp versterken. Hierbij is zoveel mogelijk! Ons vakmanschap en onze ervaring komen hierin goed tot hun recht.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP