• Houten kozijnen
  • Projecten
  • Over ons
Home / Topkwaliteit met duurzaamheid

Topkwaliteit met duurzaamheid

Bij Harryvan Kozijnen staan duurzaamheid en kwaliteit centraal. Wij bieden kozijnen aan met de volgende certificeringen, die garant staan voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit:

KOMO en CE – Kwaliteit en prestaties

Het KOMO-keurmerk verzekert dat onze houten buitendeuren en gevelelementen (kozijnen en ramen) voldoen aan strenge Nederlandse productie-eisen en technische normen, zoals inbraakwerendheid, onderhoudsintervallen en levensduur. Daarnaast kunnen wij ook kozijnen leveren met de Europese CE-markering, dat toegekend wordt wanneer een kozijn volledig afgewerkt en beglaasd geleverd wordt, klaar om in de gevel gemonteerd te worden. Bij de CE-markering komt een prestatieverklaring met per kozijntype de prestaties van o.a. luchtdichtheid, isolatiewaarde, waterdichtheid.

Hout100% – Garantie en Duurzaamheid

Dat we lid zijn van Hout100% (voorheen bekend als SGT), geeft de zekerheid dat onze kozijnen, ramen en deuren onder controle, uit duurzaam hout geproduceerd zijn en voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen.

PEFC & FSC – Duurzaamheid gegarandeerd

Wij verwerken standaard FSC®- of PEFC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen met aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Optioneel kunnen we onze houten buitenkozijnen en deuren met FSC®-keurmerk onder ons FSC®-certificaat leveren. Optioneel kunnen wij onze binnenkozijnen met PEFC-keurmerk leveren, maar FSC®-keurmerk is op aanvraag ook mogelijk.

Bij Harryvan Kozijnen kies je voor kozijnen waar je op kunt vertrouwen. Duurzaam geproduceerd en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten!
Neem contact op