• Houten kozijnen
  • Projecten
  • Over ons
Home / Harryvan Kozijnen

Harryvan Kozijnen

Al sinds 1930 produceren wij beeldbepalende en duurzame houten kozijnen en deuren in Slochteren. En dat doen we nog steeds vol passie! Wij combineren moderne techniek met traditioneel vakmanschap. Bij Harryvan Kozijnen houden we het hele proces in eigen hand. Van de offerte, tekenwerk tot de productie en het schilderwerk in onze moderne fabriek. Van buiten tot binnen kozijnen, standaard exemplaren voor een groot project of een uniek stuk maatwerk. Wij denken oplossingsgericht en schuiven graag in een vroegtijdig stadium bij het project aan.

Missie

Harryvan Kozijnen is een vooruitstrevende partner die op een verantwoorde wijze een kwalitatief hoogwaardig product levert.

Visie

Harryvan Kozijnen wil de partner zijn die kwalitatief hoogwaardige producten levert en meedenkt in het proces wat zorgt voor meerwaarde voor de klant. Deze producten komen tot stand door het gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen. Harryvan Kozijnen wil een positieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van de omgeving en samenleving. Dit doen wij door onze middelen zo efficiënt mogelijk te gebruiken met een minimale belasting van het milieu. Samen met onze mensen werken wij aan onze kernwaarden, partnerschap, kwaliteit, respect voor elkaar en onze omgeving en transparantie.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend, sinds 1930 is dit al een kernwaarde van het bedrijf. Een kozijn is beeldbepalend voor het exterieur of interieur. Aandacht voor detail is daarom extra belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen maken wij uitsluitend gebruik van materialen die voldoen aan onze kwaliteitseisen of het KOMO-kwaliteitskeurmerk. Bouwend op onze 90 jaar aan ervaring en moderne fabriek leveren wij gegarandeerd hoogwaardige kozijnen. Wij bieden standaard een garantietermijn van tien jaar.

Partnerschap

Naast dat wij gelukkig worden van het maken van mooie kozijnen, worden wij ook gelukkig van een mooie samenwerking. Wij schuiven graag in het beginstadium van een project aan en denken mee en geven duidelijk advies. Door samen te werken met onze partners en te kijken naar de mogelijkheden binnen de kaders van het project ontstaat het beste resultaat.

Transparant

Een partnerschap is alleen mogelijk wanneer je samen open en eerlijk kan zijn. Van ons kan je verwachten dat wij zeggen waar het op staat, transparant zijn over de prijs en mogelijkheden binnen een project. Alleen door samen open en eerlijk te zijn haal je het beste in elkaar naar boven.

Respect voor elkaar en onze omgeving

Wij houden van wat wij doen en maken, maar wij houden ook van onze omgeving en onze mensen. Duurzaam ondernemen en een duurzame inzetbaarheid van onze mensen is voor ons belangrijk. Wij kiezen bij voorkeur voor hout dat FSC® of PEFC gecertificeerd is. Daarnaast kopen wij zoveel mogelijk op projectbasis in, hiermee proberen wij afval te reduceren. Eventueel houtafval dat toch ontstaat proberen we te hergebruiken. Wij blijven stappen nemen om verder te verduurzamen.

Ook samenwerken met ons?

Neem contact met ons op!